Tuesday

IndiAN-ManGow

I was doing potatoes saute on bacon and in the table a bowl of left over hard/no too sweet mango. When I finish with the potatoes I had the remind oil from the bacon, and the mango pop up! ... I dropped them on the pan, sparkly some curry powder and 2 cubes of sugar, and some slices of ginger,  I let them cook for 10 minutes, stirred and cook for 10"more to let them turn golD, and it taste like it, delicious, golden mangos hot and sweet,
ideal to side trick for the potatoes!, it may be delicious with chicken too, 
so,


              what do you need:


bacon,
1 hard mango,
sugar,
curry powder,
some slices of ginger, 
friends to enjoy it!!!!


Cook 20"




Estaba saltando papas en panceta, en la mesa había quedado un bowl con un mango duro / no muy dulce. Cuando terminé con las papas me quedo en la sartén el resto de aceite de la panceta y el mango en la mesa! ...Inmediatamente tiré los mangos en la panceta, le agregué 2 cubos de azúcar, curry en polvo y unas rodajas de jengibre. Los dejé cocinar durante 10 minutos, revuelví y los deje por 10 " más para que se doren, y voila! , mangos deliciosos, al oro calientes y dulces,
Ideal para acompañar a las papas!, puede ser delicioso con pollo también,así que,

              
¿qué es lo que se necesita:
panceta,1 mango duro,azúcar,curry en polvo,algunas rodajas de jengibre,amigos para disfrutar !!
Cocinar for 20 "

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